ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εορταστική Λατρεία: Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 10:30 π.μ. θα έχουμε μία εορταστική λατρεία, στην οποία θα συμμετέχει η Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της εκκλησίας μας, ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικους ύμνους.  Θα χαρούμε να σας δούμε και να θυμηθούμε όλοι μαζί την γέννηση του Χριστού.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία: Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της 30μελούς Νεανικής Χορωδίας και  της 7μελούς Ορχήστρας σύγχρονης μουσικής της εκκλησίας μας θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 20:00, στην κεντρική αίθουσα της εκκλησίας μας.  Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Ζωντανή Αναμετάδοση της Πρωινής Λατρείας: Η πρωινή μας λατρεία αναμεταδίδεται ζωντανά κάθε Κυριακή πρωί στις 10:30 π.μ. μέσω του καναλιού της εκκλησίας μας στο YouTube.  Για να την παρακολουθήσετε, καθώς και για να δείτε το αρχείο των βιντεοσκοπημένων κηρυγμάτων μας, επισκεφθείτε το www.youtube.com/eeethgr

Διακονία διανομής τροφίμων: Τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται για διανομή αυτή την εβδομάδα είναι: μακαρόνια, κριθαράκι, φακές, αλεύρι, χαρτί υγείας.